Webdesign en realisatie

Cross internet is het webdesign en online marketing bureau wat in 2017 de opdracht heeft gekregen om middels een sponsorconstructie deze website van KVW Stramproy op te leveren.
Met een idee, enkele leuke foto's en een logo is een van de bestuurders bij Cross internet aangekomen.

Gezien de deelnemende jeugd, en ook steeds meer de ouders zoveel op Facebook en Instagram aanwezig zijn & ook verwachten dat alles direct bijgewerkt wordt is social media hier nog meer centraal gesteld dan normaal. Verder heeft Cross internet een leuk en passend ontwerp gemaakt gericht op de jongere doelgroep. Uiteraard is de website verder volledig responsive gerealiseerd. Optimale weergave op elk mogelijk scherm is zo gegarandeerd.

We vonden het in ieder geval superleuk om voor een dergelijk goed doel aan de slag te gaan!

Wilt u weten wat Cross internet voor uw organisatie kan betekenen? Bezoek onze website door op de "Cross  internet banner" te klikken & leg contact via onze eigen website.

 

Instagram: KVW Stramproy

KVW

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Stramproy. Elke laatste week van de bouwvak zetten we samen met ontzettend veel vrijwilligers uit ons dorp een geweldige feestweek neer voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Aftellen geblazen naar de volgende editie:

Aftellen

00 dagen
00 uur
00 min.
00 sec.