WELKOM

Heb je interesse om mee te doen aan KVW? Bekijk dan hieronder gauw welke soorten rollen we in de aanbieding hebben en geef je op!

SOORTEN ROLLEN

Word leiding, verzorger of kok bij KVW!

Zorg jij, alleen of met vrienden, dat de kinderen uit Rooj een ge-wel-dige vakantieweek beleven omdat: jij het tof vindt om themadagen of spellen te bedenken, een week lekker wilt ravotten met kinderen, glijbanen en andere technische spellen wilt ontwerpen/maken of in een grote keuken stevige en lekkere maaltijden kunt bereiden? Geef je dan snel op middels dit opgaveformulier.

Opgeven als leiding, verzorger of kok

Word figurant bij KVW!

Kruip jij makkelijk in de rol van ander, ben jij creatief in je denken en kun jij een verhaal zo neerzetten dat kinderen alles geloven wat je ze voorhoudt? Dan is de figurantenrol op jouw lijf geschreven en geef je je op via dit opgaveformulier.

Opgeven als figurant

Word spelpost bij KVW!

Kun jij duidelijk uitleg geven, met jouw enthousiasme een groep kinderen super actief laten deelnemen aan een spel en is vals spelen iets waar jij van gruwelt? ;-) Dan ben jij diegene die ervoor zorgt dat de spellen een extra boost krijgen en geef je je meteen op middels dit opgaveformulier.

Opgeven als spellenpost

Beman voor 1,5uur een KinderKermiskraampje!

Ben jij een moeder, vader, opa, oma, een andere bekende van een van de KVW-kinderen of heb je gewoon altijd al eens in zo’n geweldig kraampje willen staan om een spel te begeleiden? Geef je dan (samen of alleen) op via dit opgaveformulier en draag een steentje bij aan het speelplezier van de Roojer kinderen.

KinderKermiskraampje

Instagram: KVW Stramproy

KVW

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Stramproy. Elke laatste week van de bouwvak zetten we samen met ontzettend veel vrijwilligers uit ons dorp een geweldige feestweek neer voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Aftellen geblazen naar de volgende editie:

Aftellen

00 dagen