Vrienden van KVW!

Ieder jaar organiseert KVW Stramproy een fantastische week voor de kinderen van Stramproy. Het is onze missie om KVW laagdrempelig te houden, zodat alle kinderen uit Stramproy mee kunnen doen. Echter, wij vinden het ook belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige week te organiseren. Door de medewerking van zeer veel particulieren en bedrijven in ons dorp lukt dat al bijna 60 jaar erg goed. Zonder de hulp van deze particulieren en bedrijven zou er geen kindervakantieweek zijn in Stramproy.

KVW Stramproy wil deze particulieren en bedrijven graag de erkenning geven die zij verdienen. Door de enorme diversiteit aan hulp (denk aan materialen, het ter beschikking stellen van grond/accommodaties en ook geld) is het vrijwel onmogelijk om hier onderscheid in te maken. Daarom willen wij iedereen die ons een warm hart toedraagt uitnodigen om vriend te worden van KVW Stramproy. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen particulieren en bedrijven:

Particulieren
Particulieren worden vriend van KVW Stramproy vanaf €25 per jaar. Vrienden van KVW worden, indien gewenst, vermeld op onze website (www.kvwstramproy.nl). Bovendien krijgen onze vrienden korting bij de huur van spellen en materialen uit onze catalogus en krijgen ze een gratis vlag van KVW Stramproy ter waarde van €17,50.

Bedrijven
Bedrijven worden vriend van KVW Stramproy vanaf €100 per jaar in geld of in natura. Vrienden van KVW worden, indien gewenst, vermeld op onze website (www.kvwstramproy.nl) met logo en link naar de website van het bedrijf. Bovendien krijgen onze vrienden korting bij de huur van spellen en materialen uit onze catalogus en krijgen ze een gratis vlag van KVW Stramproy ter waarde van €17,50.

Wil jij vriend van KVW Stramproy worden? Aanmelden kan door hier te klikken en het formulier in te vullen. Bij vragen kan er gemaild worden naar info@kvwstramproy.nl.

Spelregels
- Inschrijven als “Vriend van KVW” kan op elk moment van het jaar door te mailen naar info@kvwstramproy.nl.
- Bij een doorlopende vriendschap wordt het bedrag ieder jaar afgeschreven middels een automatische incasso. Dit gebeurt omstreeks 1 mei. Opzegging van de vriendschap is mogelijk door uiterlijk 1 april van het desbetreffende jaar te mailen naar
info@kvwstramproy.nl.
- Bij een eenmalige vriendschap maakt u zelf het bedrag over naar onze rekening
. De vriendschap wordt niet automatisch verlengd.
- Het bedrag dat we inzamelen met “Vrienden van KVW” komt volledig ten goede aan het programma van de KVW-week.  

Instagram: KVW Stramproy

KVW

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Stramproy. Elke laatste week van de bouwvak zetten we samen met ontzettend veel vrijwilligers uit ons dorp een geweldige feestweek neer voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Aftellen geblazen naar de volgende editie:

Aftellen

00 dagen
00 uur
00 min.
00 sec.