SPONSORING

KVW EN DE GOODWILL VAN DE ROOJER MENSEN..

In onze missie en visie staat beschreven dat we als KVW ‘zelf spellen maken en low-cost zijn’. Door de medewerking van veel, zeer veel mensen in ons dorp lukt ons dat al meer dan 50 jaar erg goed. Het is een onderdeel van onze ‘basisgedachte’ en zorgt ervoor dat we een hoge mate van creativiteit bereiken, alsook dat er een enorme goodwill is bij de Roojenaren als het gaat om het ondersteunen van KVW.

Er zijn namelijk mensen die oud papier ophalen of meehelpen met de collecte van Jantje Beton, mensen die hun oprit of weide beschikbaar stellen voor een spel, mensen die kleingeld sparen voor de KinderKermis, mensen die figureren of spelpost zijn en mensen of bedrijven die ons een warm hart toedragen door ons pro deo met materiaal/diensten bij te staan.

Ondanks al deze geweldige hulp hebben we de laatste jaren de kosten behoorlijk zien stijgen. Locaties, vervoer en andere zaken worden duurder waardoor het organiseren van KVW voor ALLE KINDEREN uit Stramproy steeds lastiger wordt.

Derhalve zijn sponsors dan ook van belang voor onze vereniging. Klein of groot, elke bijdrage is van harte welkom en wordt zéér gewaardeerd. We staan open voor alle mogelijke vormen van sponsoring.

WAAROM SPONSOR WORDEN

Ieder jaar trekt KVW Stramproy weer veel bekijks. In en rondom het dorp is veel reuring. Niet alleen door de 300+ deelnemers, hun ouders en de 100+ vrijwilligers maar zeker ook in de lokale en sociale media is het een levendig gebeuren. Gedurende deze week staat Stramproy dus geheel in het teken van KVW.  Een uitgelezen kans om hier als (lokale) ondernemer op in te springen.

MOGELIJKHEDEN

Aangezien wij openstaan voor alle mogelijke manieren van sponsoring gaan wij graag met je in gesprek. Neem daarom contact met ons op via onderstaande knop.

Aanmelden als sponsor

 

Onze sponsoren

Cross Internet Kerstpakketten Idee (door Binq)

KVW

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Stramproy. Elke laatste week van de bouwvak zetten we samen met ontzettend veel vrijwilligers uit ons dorp een geweldige feestweek neer voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Aftellen geblazen naar de volgende editie:

Aftellen

00 dagen
00 uur
00 min.
00 sec.