Spelpost

TE GEK DAT JE ONS WILT HELPEN BIJ ONZE SPELLEN

Je mag van ons verwachten dat we je vooraf, op aangegeven tijden, duidelijke informatie geven over waar je wanneer verwacht wordt en wat je mee moet nemen.

Ook word je uitgenodigd om de ‘postenbijeenkomst’ bij te wonen. Hier wordt veel info gegeven. Daarnaast word je op het afgesproken moment op de locatie ontvangen door een van de hoofdleid(st)ers en worden eventuele vragen beantwoord of laatste zaken kortgesloten.

Wij vinden het aan de andere kant fijn als jij vol enthousiasme het spel bemant. Ook al is de uitleg nog zó simpel. Hoe enthousiaster jij het spel leidt hoe leuker het voor de kinderen is!

 

TIJDINDICATIE

Hieronder zie je richttijden betreffende ochtend-, middag- en avondhulp. Deze zullen waarschijnlijk wat afwijken, echter nooit veel.

Ochtend: +/- 08.30 – 12.00uur

Middag: +/- 12.30 – 16.00uur (eindtijd 7&8 +/- 17.00)

Avond: +/- 18.00 – 23.00uur (alleen mogelijk bij 7&8 of op donderdag bij 5&6)

 

INFORMATIEVERSTREKKING

Als je dit opgaveformulier hebt verstuurd krijg je via mail op een aantal momenten informatie van ons. Allereerst natuurlijk dat je opgave in goede orde is ontvangen. Vervolgens krijg je begin juni bericht waar en wanneer je ingepland bent en als laatste krijg je enkele weken voor KVW bericht over o.a. dingen die je mee moet nemen en welke kleding/attributen van belang zijn.

Tot gauw!

 


 

Ik ben geen robot en ga akkoord met het privacybeleid

Instagram: KVW Stramproy

KVW

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Stramproy. Elke laatste week van de bouwvak zetten we samen met ontzettend veel vrijwilligers uit ons dorp een geweldige feestweek neer voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Aftellen geblazen naar de volgende editie:

Aftellen

00 dagen
00 uur
00 min.
00 sec.