DATUM

De KVW-week is altijd de een-na-laatste week van de zomervakantie. Dit jaar is dat:                                              maandag 6 t/m vrijdag 10 augustus 2018

LOCATIES

Hieronder vindt u de ‘thuisbasis’ van elke groep tijdens de KVW-week.

Groep 1&2

Maandag 6, woensdag 8 en donderdag 9 augustus.                                                                                                *Heijer Heufke, Lochtstraat in Stramproy.

Groep 3&4

Maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus.                                                                                                *Steinakker, Frans Strouxstraat in Stramproy.

Groep 5&6

Maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus.                                                                                            *Schuttersheim, Breijvin in Stramproy met 1 nacht bivak bij Scouting Tungelroy.

Groep 7&8

Maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus.                                                                                                                 *Op bivak bij 'Oos hoês', Aan de Koeberg 11 in Helden.

KINDERKERMIS

Op vrijdagavond 10 augustus vanaf 18.00 uur sluiten we af met een grote Kinderkermis. Alle kinderen van Stramproy kunnen met een spellenkaart aan de spellen meedoen. Als uw kind meedoet met KVW krijgt hij/zij van ons een gratis spellenkaart.

HUISBEZOEK

Elk jaar is het voor de kinderen spannend om te weten wie de leiding is en bij wie ze in het groepje zitten. Dit komen de leid(st)ers hoogstpersoonlijk aan de kinderen thuis vertellen. Vaak zijn dit gezellige momenten waarna voor de kinderen de eerste spanning is weggevallen en u de kans heeft gekregen om vragen te stellen en belangrijke informatie te geven.

De leid(st)ers komen tussen vrijdag 22 juni en maandag 25 juni thuis langs om kennis te maken. U hoeft hier niet voor thuis te blijven. De meeste leid(st)ers zullen u vooraf telefonisch benaderen om een afspraak te maken. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen. Heeft u desondanks nog behoefte aan aanvullende informatie dan kunt u via ons contactformulier een vraag stellen.

Heeft u liever niet dat onze leiding langskomt dan is dat geen probleem. Om misverstanden te voorkomen is het wel handig wanneer u dit via het contactformulier aan ons laat weten.

OUDERINFO

Bekijk hier de infoboeken met álle relevante informatie over de groep waaraan uw zoon of dochter deelneemt.

Infoboek '18 - 1&2  Infoboek '18 - 3&4  Infoboek '18 - 5&6  Infoboek '18 - 7&8

Instagram: KVW Stramproy

KVW

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Stramproy. Elke laatste week van de bouwvak zetten we samen met ontzettend veel vrijwilligers uit ons dorp een geweldige feestweek neer voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Aftellen geblazen naar de volgende editie:

Aftellen

00 dagen