KINDERKERMISKRAAMPJE

GEZELLIG DAT JE ONS WILT HELPEN BIJ DE KINDERKERMIS!!

Je mag van ons verwachten dat we je vooraf, op aangegeven tijden, duidelijke informatie geven over waar je wanneer verwacht wordt en wat je mee moet nemen. Als je op het afgesproken moment op het zeskampterrein aankomt mag je je melden bij de infostand. Daar worden nog eventuele vragen beantwoord en krijg je te horen welk kraampje je mag gaan bemannen.

Wij vinden het aan de andere kant fijn als jij vol enthousiasme het spel bemant. Ook al is het spelletje nog zó simpel. Hoe enthousiaster jij het spel leidt hoe leuker het voor de kinderen is!

 

INFORMATIEVERSTREKKING

Als je dit opgaveformulier hebt verstuurd krijg je via mail op een aantal momenten informatie van ons. Allereerst natuurlijk dat je opgave in goede orde is ontvangen. Vervolgens krijg je enkele weken voor KVW bericht over de planning. Tot gauw!

 


 

Ik ben geen robot en ga akkoord met het privacybeleid

Instagram: KVW Stramproy

KVW

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Stramproy. Elke laatste week van de bouwvak zetten we samen met ontzettend veel vrijwilligers uit ons dorp een geweldige feestweek neer voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Aftellen geblazen naar de volgende editie:

Aftellen

00 dagen
00 uur
00 min.
00 sec.