KINDEREN

KVW-LIED

Beluister ons KVW-lied en zing uit volle borst mee.

PROGRAMMA'S 2023

Bekijk hier de infoboeken met alle relevante informatie over de groepen inclusief het programma. 

Ouderinfo 2023 - 1&2  Ouderinfo 2023 - 3&4 

Ouderinfo 2023 - 5&6  Ouderinfo 2023 - 7&8

THEMA 2023

Waarschijnlijk heb je al een keer meegedaan aan KVW! Nou, dan weet je dat bij KVW alles kan: toffe tochten, super gave spellen en mega vette hellingen. Daarnaast weet je dan ook dat alle spellen die je doet te maken hebben met een bepaald thema. Het thema van van 2023 is KVW OP VOLLE TOEËRE!

KINDERKERMIS

Kom jij vrijdag vanaf 18.00 uur ook genieten van de echte Roojer KVW-sfeer op het zeskampterrein? Hier kun je met je spellenkaart leuke en uitdagende spellen spelen. Om 21.00 sluiten we af met het afsluitspektakel. Wat er dan precies gebeurt houden we nog even geheim maar hier wil je bij zijn!

Heb je meegedaan aan KVW dan krijg je een spellenkaart van ons. Heb je niet meegedaan dan ben je evengoed van harte welkom en kun je voor €2,00 een spellenkaart kopen bij het infokraampje.

SPELLETJES

Simon says

Galgje

Stop de kat

Racen

Meiden

Sport

Actie

Op je telefoon

Instagram: KVW Stramproy

KVW

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Stramproy. Elke laatste week van de bouwvak zetten we samen met ontzettend veel vrijwilligers uit ons dorp een geweldige feestweek neer voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Aftellen geblazen naar de volgende editie:

Aftellen

00 dagen
00 uur
00 min.
00 sec.