Aanmelden

Particulieren
Particulieren worden vriend van KVW Stramproy vanaf €25 per jaar. Vrienden van KVW worden, indien gewenst, vermeld op onze website (www.kvwstramproy.nl). Bovendien krijgen onze vrienden korting bij de huur van spellen en materialen uit onze catalogus en krijgen ze een gratis vlag van KVW Stramproy ter waarde van €17,50.

Bedrijven
Bedrijven worden vriend van KVW Stramproy vanaf €100 per jaar in geld of in natura. Vrienden van KVW worden, indien gewenst, vermeld op onze website (www.kvwstramproy.nl) met logo en link naar de website van het bedrijf. Bovendien krijgen onze vrienden korting bij de huur van spellen en materialen uit onze catalogus en krijgen ze een gratis vlag van KVW Stramproy ter waarde van €17,50.

Aanmelden kan via onderstaande knoppen. Nog vragen? mail dan naar info@kvwstramproy.nl 

Aanmelden als vriend

Aanmelden als particulier Aanmelden als bedrijf

Aanmelden als particulier

Contactgegevens

Website

Bankgegevens

Vlag

Aanmelden als bedrijf

Contactgegevens

Website

Bankgegevens

Vlag

Instagram: KVW Stramproy

KVW

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Stramproy. Elke laatste week van de bouwvak zetten we samen met ontzettend veel vrijwilligers uit ons dorp een geweldige feestweek neer voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Aftellen geblazen naar de volgende editie:

Aftellen

00 dagen
00 uur
00 min.
00 sec.